Biblioestiurevistes: és un hashtag a Twitter, amb una mena de concurs per llegir més revistes a les biblioplatges, bibliopiscines, bibliopatis i bibliollacs.
Consisteix en: “ Guanya una tauleta i una subscripció @iQuiosc compartint una foto amb una #revista en català, utilitzant l’etiqueta #Biblioestiurevistes”.
Bibliodelincuente: en el vlok El blog de los libros antiguos, en una entrada: “Introducción a la bibliocleptomanía” hi ha un comentari de PECE, on es pregunta si oblidar-se de tornar un llibre és ser un “bibliodelincuente”.
En PECE té un vlok, El cubo imposible .
Biblioinstrumentos: empresa de ‘Proyección Humana Internacional’ que desenvolupa instruments, solucions i consultories d’alt impacte per a processos de ‘Gestión Humana’ a Colombia i Llatinoamèrica. https://biblioinstrumentos.com/web/
Bibliofilandia: vlok de dos noies, Alesa i Barbs, de Venezuela, dedicat als llibres i els interessats en els llibres. https://bibliofilandia-rb.blogspot.com.es/ .
Bibliogame: paraula que apareix a molts llocs i en diferents països, referida a jocs a youtube, biblioteques, empreses, etc. Un exemple és: Bibliogame , vlok dedicat a explorar el poder de la Gamificació i les tècniques lúdiques, però que de moment no diu gaires coses. També hi ha un hashtag de Twitter: @BiblioGame i en una biblioteca italiana és un concurs. Mirant a internet apareixen molts llocs i coses diferents sobre Bibliogame. També apareix Bibliogamer com a persona dedicada a jugar mitjançant jocs a internet.
Bibliogamer , La : si t’agrada l`humor és un canal de YouTube on es poden seguir videos al atzar sobre reptes de futbol, entre altres coses divertides. https://www.youtube.com/channel/UCQOPzuzuot2W7_54iSE9ZcQ .
BiblioGamer (Le): vlok francès on el usuari, bibliotecari, diu que es possible ser bibliotecari i jugador, i per tant barrejar les dues coses. I en aquest vlok seu ho intenta ( http://www.gameblog.fr/blogs/maku/p_52689_mon-bureau-de-bibliogamer ) .
Bibliogamers: en el Centro Bibliotecario de Puente Alto (Chile) a la seva biblioteca Biblioniños organitzen Bibliogamers: una nova programació per les vacances d’hivern perquè els nens gaudeixin amb el millor del món ‘Gamer’. Els nens participen en molts jocs, són Bibliogamers. Fan un munt d’activitats, en el següent lloc ho expliquen tot: http://www.centrobibliotecario.cl/index.php/2017/06/29/vacaciones-invierno-bibliogamers-biblioninos/ .
BibliogameTwo: segona part de ‘Bibliogame’, creada per millorar el rendiment dels jocs, programes, visites, publicitat, etc. Creada pensant en crèixer des del punt ‘Bibliogame’ fins el punt més alt, aquesta vegada, però els programes seran provats curosament per l’administrador. http://bibliogametwo.webpin.com/ .
BibliogameYT: projecte per crear canals de youtube per BiblioGameTwo, amb la intenció d’afegir-ne dos cada dia per fer crèixer el canal. http://bibliogametwo.webpin.com/bibliogameyoutube.html .
Biblio-Gamer Abraxan: ( https://www.tierras-perdidas.com/f/showthread.php?216007-Biblio-Gamer-Abraxan )nom d’un jove que es dedica a jugar, comentar i explicar diferents videojocs d’aventures. I participa en jocs del lloc Tierras Perdidas. Comunidad de juegos.
Bibliotecajuvenil: a facebook: https://www.facebook.com/bibliotecajuvenilpuntocom/ ( @bibliotecajuvenilpuntocom ).
I també vlok Biblioteca Juvenil per: ”Tot el que vols saber sobre biblioteques juvenils”.
Bibliolector: vlok ( http://bibliotkttd.blogspot.com.es/) de la Norma Rodríguez de Camuy a Puerto Rico.”Per compartir experiències, dades curioses i activitats de l’Escuela Timoteo Delgado de Hatillo .
Bibliolectors (1): pàgina a Pinterest amb imatges relacionades amb els llibres i els lectors.: https://es.pinterest.com/pin/161777811594456847/ .
Imatge penjada per Tamara Orozco a Pinterest
Una altra pàgina dedicada a bibliolectors (2), LecturImatges: la lectura en imatges.
I també són a facebook ( https://es-es.facebook.com/bibliolectors/ ).
BiblioMaster: joc desenvolupat pel personal de la Biblioteca Municipal Federico Vahey de Vélez-Málaga , basat en el tradicional joc de la oca i que mitjançant jocs i preguntes persegueix els objectius que podeu consultar a: http://www.bibliotecaspublicas.es/velezmalaga/carta.htm , dedicats al coneixement de la biblioteca i de les seves funcions per part dels participants.
( Com passa amb la paraula Bibliogame, aquesta paraula tambbé apareix a molts llocs i dedicada a diferents coses).
Bibliorrata i Bibliorreico: paraules usades com pseudo-sinònims de bibliòman, bibliòpata i bibliòfag, a l’article: “ Sobre la Bibliofilia.Lo que puede parecer absurdo para el lector aficionaado no lo es para el bibliófilo”. de Ricardo E. Tatto , el 22 de juliol de 2017 a la Columna “Panopticón Cultural” en la revista digital Milenio Novedades ( Yucatán). http://sipse.com/milenio/columna-panopticon-cultural-ricardo-tatto-sobre-la-bibliofilia-262235.html .