Biblio-1: bibliografia de fonts i arxius valencians d’interès per l’estudi de la història de la població del País Valencià. http://www.seppv.uji.es/bibliografia/biblio-1.html
Biblio-Accions: Part del vlok de la Biblioteca Digital de l’ Escola Rosa Oriol de Lliçà d’Amunt( https://sites.google.com/a/xtec.cat/biblioteca-rosa-oriol/la-nostra-biblio ), des d’on la biblioteca ha empès actuacions, campanyes, edicions, publicacions de difusió i promoció de diferents aspectes de la lectura i la recerca.
Biblio@esc@s: Biblioteca de l’ Agrupament d’Escolas d’Águas Santas – Maia (Portugal).http://biblioteca.aescas.net/
BiblioAidants (Biblio-Cuidadors): El Programa de Biblio-cuidador és un servei d’informació per als cuidadors, coordinat per l’Associació de Biblioteques Públiques de Quebec. Biblio-cuidadors és una sèrie de 15 llibres amb temes que eduquen als cuidadors sobre les malalties i els problemes amb que s’enfronten. Cada llibre presenta una llista d’ organitzacions, una selecció de llocs web rellevants i propostes de lectura i pel·lícules. Tota la informació en ells ha estat seleccionada, analitzada i validada per bibliotecaris. Més de 250 biblioteques de tota la província participen en aquesta iniciativa. http://biblioaidants.ca/apropos.php
Biblioanarquisme: en el vlok del Local Anarquista Pandora ( abans anomenat Ateneu Anarquista del Poble Sec), una de les categories , E-Biblio,està dedicada a literatura anarquista. https://ateneuanarquistapoblesec.noblogs.org/docs/
Biblio-Banc: imatge en el vlok Banc amb vistes. http://bancambvistes.blogspot.com.es/2015/06/biblio-banc.html
Biblio-Biblia-Biblioteca Taller d’Animació Lectora a la Biblioteca Infantil del Museu de Prehistòria de València, titulat “Biblio-biblia-biblioteca: d’Alexandria en la Biblioteca del Museu de Prehistòria”, on coneixaràs més a fons el món dels llibres i de les biblioteques, els llocs on pots trobar qualsevol tipus d’informació.http://web.archive.org/web/20151002055054/http://www.museuprehistoriavalencia.es/biblioteca.html . Més informació en el Centre Cultural La Beneficència (http://www.labeneficencia.es/va/actividad/biblio-biblia-biblioteca-taller-danimacio-lectora )
Bibliobíbuli: els que llegeixen massa.Vist a “Los demasiado libros (viejos), nº 55, gener-febrer, 2000 de la Rvta.”Biblioteca de México”,p. 45 , en un article “ Los bibliotipos” sobre el llibre Books, del canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981. http://dgb.conaculta.gob.mx/coleccion_sep/libro_pdf/32000000185.pdf
Bibliocarilodis:Perillós remolí de llibres amenacen ofegar a lectors incauts. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Biblio-Cine: La biblioteca central con sede en Fusagasugá tiene el gusto de invitar a la comunidad universitaria al primer ciclo de Biblio-Cine, en esta ocasión el tema central es el director Álex de la Iglesia. UDEC Universidad de Cundinamarca – Sistema de Gestión Bibliotecaria. A Colombia.
http://biblioteca.unicundi.edu.co/biblioteca/2015/09/02/biblio-cine-accion-mutante/
Biblioclepta: qui, ocasionalment, roba un llibre. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Bibliocleptomaníac: lladre empedreït de llibres. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Bibliodimoni: criatura malèvola sortida dels llibres. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Biblio-Drogues: és una Base de Dades que, des del 2008, reagrupa referències de documents disponibles en prèstec o per consulta en els centres de documentació especialitzats en matèria d’adicció de la Federació Waallonie-Bruxelles. Les obres propostes cubreixen la temàtica de les dependències de llarga durada ( productes legals i ilegals, dependències sense productes ( jocs, internet,…), prevenció, tractament, reducció de riscos, sociologia, etc.) i adreçats a tots els públics ( usuaris, familiars, ensenyants, estudiants, mitjans, professionals i futurs professionals del sector psico-mèdic-social, de justícia, de joventut, etc.) http://www.biblio-drogues.be/#topheader#topheader
Biblio-IEST: és un butlletí del Centre d’Informació del Institut d’Estudis Superiors de Tamaulipas (México).http://www.iest.edu.mx/biblio-iest
Biblioftor: destructor de llibres. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Biblio·Gràfic: Butlletí de la biblioteca de l’IES Marratxí ( Palma de Mallorca) http://iesmarratxi.org/bibliografic/
Bibliolestes: saquejador de llibres. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Biblioloigos: plaga o pesta dels llibres. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Bibliomaia: xarxa de biblioteques a Maia (Portugal). http://www.biblioteca.cm-maia.pt/
Biblio-Nau, La: micro-relat participant i finalista en la III Edició del Concurs de Microrelats. Titulat:” Pirates ¡”,en la categoria de participants de 10-12 anys organitzat pel Museu Marítim de Barcelona el 2015 i escrit per Flauta de Bec. http://microrelatsmmb.blogspot.com.es/
Biblio-MetRes ( http://metres.udl.cat/ ): La reconstrucció automàtica de xarxes biològiques de l’anàlisi automatitzat de la informació biològica disponible és un dels objectius importants de la bioinformàtica i biologia computacional. MetRes és un projecte que integra diferents eines i mètodes per analitzar diversos tipus de dades i contribuir a aquesta reconstrucció.Institut Recerca Biomèdica de Lleida i Grup de Computació Distribuïda.
Bibliophilia (3): caixa recopilatòria – Amb la col·laboració de Penguin Random House. Col·lecció de 100 atrevides targetes postals que presenta interpretacions gràfiques de 50 cites literàries provocatives. De Virginia Woolf a Oscar Wilde, de Brontë a Poe i a Austen, amb els teus autors preferits coberts.
http://obviousstate.com/products/bibliophilia-box-set
Biblio(punk): concert de Desenterradas a l’Ateneu La Biblio del Torrent de la Perera a Trinitat Vella.(juliol 2015) https://directa.cat/esdeveniment/desenterradas-biblio-punk
Bibliorabit: des del vlok: ‘elblogdelaprofemenchu’ arriba Bibliorabit, el vlok de la biblioteca del CEIP de Chancelas ( Pontevedra). http://bibliorabit.blogspot.com.
Biblioreflexiones: una de les Categories en el vlok Biblionoticiario (http://biblionoticiario.blogspot.com.es/ ) , de Carlos Pino Cáceres.
Bibliorriptos: els que llancen llibres desordenadament. Vist a “Los demasiado libros (viejos) de la Rvta.Biblioteca de México “José Vasconcelos, nº 55, gener-febrer, 2000, en un article sobre el llibre Books, dela canadenc Gerald Donaldson, Phaidon Press, Oxford, 1981.
Biblio-Sarc:Servei d’Assistència i Recursos Naturals. Oferim una nova base de dades per a mostrar de forma ràpida i accessible les diferents publicacions i edicions municipals que nodreixen el fons del Catàleg de Publicacions Municipals del SARC. El Catàleg de Publicacions Municipals té com a finalitat la recopilació de tots els títols editats pels ajuntaments de la província de València, per a poder promocionar-los i distribuir-los. http://www.sarc.es/va/content/biblio-sarc
Biblio-Scan: és la manera més ràpida i més fàcil d’organitzar i recuperar els vostres documents impresos i digitals després d’haver-los escanejat. Per no perdre’s per numerosos directoris per trobar els vostres documents, només posant un mot clau i els vostres documents es re-agrupen en un cop d’ull.
És perfecta per estudiants, petites empreses o particulars. És pot utilitzar l’Stokage amb OneDrive, GoogleDriv, DropBox, etc, per una sincronització i còpia de seguretat automàtica. Poguen recuperar i veure els vostres documents en tablets, smartphones, etc., des de qualsevol lloc.
http://pouss-arts.com/liste-des-produits/product/biblio-scan#presentation
Biblio tap-tap: Projecte de biblioteques mòbils a Haití, gràcies a la ONG Bibliothèques sans Frontières.
La Biblio tap-tap és una biblioteca mòbil, muntada en una furgoneta pintada de colors, amb unes grans portes que en obrir-se mostren les seves prestatgeries plenes de llibres per a tots, adults i nens, escrits en criollo haitiano i en francès. Pren el seu nom dels taxis compartits a Haití; d’altra banda, un medi de transport molt usat en els països d’ América Central i Sudamèrica.
http://www.inqnable.es/blog/biblio-tap-tap-la-biblioteca-movil-haitiana
BibliotecaSumma: Biblioteca escolar, llibres i LIJ, a tumblr: http://bibliotecasumma.tumblr.com/.
Imatge de John McLaughlin
BibliotecaUA: nom de la Biblioteca de la Universitat d’Alacant a Twitter. https://twitter.com/BibliotecaUA
Bibliotecoqué: en el vlok El Documentalista Enredado, ja fa temps (3 març 2005) van escriure un interessant article parlant de Biblioteconomia i Bibliotecologia, dividit en dues parts, la primera duia per títol: “Descubriendo una profesión (Primera Parte): ¿Bibliotecoqué? – Biblioteconomía y bibliotecología, ¿dos o una?” i la segona part. “Descubriendo una profesión (Segunda Parte): El Bibliotecario debe formarse convenientemente”.
BibliotequesambDO: El 2015 té lloc la tercera edició de “Biblioteques amb DO”, amb un augment molt considerable de biblioteques que aposten per la difusió de la cultura del vi a través de les diverses expressions culturals. http://biblioteques.gencat.cat/ca/biblio_tematic/promocio_lectura_cultura/altres_projectes/biblioteques_do/
Biblioterre: vist a http://www.galeriexxi.com/biblioterre BIBLIOTERRE (copyright réservé Galerie XXI) :
Primera Biblioteca d’altuglas ( una mena de vidre acrílic) i ceràmica publicada per la Galeria XXI, composta a petició de Michel Blachère, dissenyada per Eric Raffy, les peces de ceràmica que es realitzen són de dos ceramistes famosos de Vallauris, Francis i Gerard Crociani .).Cada Biblioterre és peça única.