Bibliocarreta: per portar llibres a aquells que no poden anar a les biblioteques o no en tenen, en diferents països sudamericans.
Bibliofiliana (2): vlok sobre col.lecció de llibres i qualsevol clase d’informació sobre el llibre.
Http://bibliofiliana.blogspot.com.es
Bibliographía: en el vlok El Bibliómano, en l’apartat Bibliographos una de les Categories es diu així.
Http://elbibliomano.wordpress.com/bibliographos.
Bibliohalterofília enciclopèdica :paraula trobada en el vlok Foravial d’en Girbén on diu : ” alçament de pesos morts de paper en format enciclopèdic”, …” traginar i relligar enciclopèdies és un dels més fatigosos esports de saló. Per a resumir-ho en una imatge aquesta pot valdre perfectament”. I tot això ve d’uns canvis fets a la biblioteca, canvis que crec que no agraden a ningú.
http://foravial.blogspot.com/2012/02/bibliohalterofilia-enciclopedica.html
Bibliojeep: biblioteca mòbil a Sibunday ( Putumayo-Colombia)
Bibliolancha: biblioteca mòbil usada a diferents països sudamericans.
Bibliomata: projecte creat i portat endavant per Javier Villanueva Gonzalo, bibliotecari de la Facultad de Derecho y Ciencias del Trabajo de la Universitat de Sevilla. Té una galería de fotos a Flickr que està molt bé, procedents del fons bibliogràfic de la Facultat.
http://www.flickr.com/people/fdctsevilla
Biblion (10): del llibre Erotika Biblion. La pornografía en la Biblia y en la antigüedad, escrit pel Comte de Mirabeau, Ed. F. Granada, Barcelona, 1905. A sota edició de Ed. Altafulla, facsímil de l’anterior, primera edició en castellà.
Bibliofiliaperú: vlok d’un grup d’amants dels llibres que creuen que el coneixement no es té d’enterrar en col.leccions tancades. Posen a l’abast de tothom llibres difícils de trobar.
http://bibliofiliaperu.blogspot.com.es.
Bibliosol: vlok de la Biblioteca Acampada Sol- Movimiento 15-M organitzada a Madrid. Lloc per llegir, hemeroteca, més de 4000 llibres.
Http:// bibliosol.wordpress.com/
BibliotecaWeb: portal per buscar, catalogar, compartir, opinar i descarregar información bibliográfica de llibres, discs, revistes, articles, etc. Es poden crear catàlegs propis.
Bibliotesaurus: llista alfabética de mots per a clasificar els llibres.
Bibliotipògraf: Francisco Esteve Botey, en l’article “¿Cuál fue el primer libro impreso en España, de los dos que se discuten?”, a la revista El Bibliófilo, nº 4, de febrero de 1946, a la página 22, diu: “… publicó el erudito Bibliotipógrafo catalán Eudald Canibell…”.
Bibliotropismos: vlok dedicat al món del llibre, d’un filòleg d’Alacant.