“És de suposar que una part dels que seguiu el Punt de lectura teniu el que comunament es coneix com ‘sentit de biblioteca’, o el que és el mateix, patiu bibliofília i destineu hores a les llibreries calibrant la propera adquisició. També invertiu cert esforç en la construcció de la vostra biblioteca personal, a la qual us apropeu de tant en tant amb aquella actitud fetitxista vers un volum. Tal volta a vegades us rosega detectar un buit. Jo tenia eixe buit a la lletra D: només tenia dues obres de Dostoievski, cosa que trobava inadmissible”.
Article: “ Dostoievski polifònic” d’ Enric Castelló
a Punt de lectura de La Vanguardia, el 22 d’agost de 2008.
“ En un dels darrers números de la jove revista La Nostra terra el bon amic N’Antoni Mulet, tan conegut ja a Mallorca i a fora, pels seus afanys i entusiasmes en favor del foment del turisme, publica un article curt, però aciençat i enfervorit, a on exposa la idea simpàtica de que s’apleguin els bibliòfils mallorquins, per tal d’empendre la bella tasca de imprimir obres dels nostres escriptors. Aimadors del llibre, així dels temps vells com dels presents, no en freturejen a canostra. Lo que manca és arribar a un lligament de voluntats i aficions en tal manera que tengui realitat lo que enaltres bandes ha tenguda feliç realització. Per ço i al davant l’home que l’idea reclama, i que l’èxit li sia propici. La proposta d’En Mulet no pot ser menys afalagadora, car el desig de posseir una edició acurada de les obres mallorquines és prou sentit per tots els qui han assaborit llur encant, i ensems justificada la necessitat inminent d’aplegar en volums de semblants dimensions, els escrits que, dissortament romanen dispersos per revistes i diaris, esperant una ma pietosa que los ajunti. I és aqueixa una tasca a on hi està compromesa la nostra dignitat”.
Article: “Elogis de ‘Bibliofília’” de Mn. Antoni Pons a Llevant ( Decenari catòlic mallorquí) del dia 20 de setembre de 1928.